Woonwagenkamp Teersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonwagenkamp Teersdijk. © Gerard Verschooten

Definitief: Nijmeegse woonwagencentra uitgebreid (en mogelijk komen er nog meer extra plaatsen bij)

NIJMEGEN - Na jaren zonder nieuwe standplaatsen en met een groeiend tekort aan ‘wagenzoekenden’ is er goed nieuws voor de Nijmeegse woonwagengemeenschap. Bestaande centra worden definitief uitgebreid. Teersdijk groeit het hardst en krijgt er mogelijk zelfs flink meer dan de geplande zes nieuwe standplaatsen bij.

5 reacties

 • Tony Peters

  1 jaar geleden
  Heel goed.
 • Loek Frederiks

  1 jaar geleden
  En zijn ook families die in wijken met stenen huizen bij elkaar in de buurt willen wonen, gaat de gemeente voor hun nu ook extra huizen fixen ? (nooit begrepen waarom we woonwagenbewoners moeten faciliteren als overheid)
 • Ruud Backus

  1 jaar geleden
  Gerechtigheid
 • M. Angel

  1 jaar geleden
  Fijn om te horen voor de bewoners. Veel goeds.
 • Ton Verkerk

  1 jaar geleden
  Woonwagens? Ik zie vrijstaande huizen die groter zijn dan de gemiddelde woning....
 1. Klimaatactivisten die actie voerden bij Rabobank moeten van OM boetes betalen: ‘Wie is hier nou echt aan het vernielen?’
  PREMIUM
  2

  Klimaatac­ti­vis­ten die actie voerden bij Rabobank moeten van OM boetes betalen: ‘Wie is hier nou echt aan het vernielen?’

  Tegen zes klimaatactivisten uit Ede, Wageningen en Nijmegen is vrijdag 425 euro boete geëist voor het beplakken van het Rabobank-hoofdkantoor in Utrecht met posters. De officier van justitie sprak van ‘een zinloze en doelloze vernieling’, maar volgens een 31-jarige Nijmegenaar was hun vervolging ‘een poging om activisten die opkomen voor al het leven op aarde monddood te maken’.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen