Volledig scherm
© Gerard Verschooten

Definitieve uitslag Nijmegen: Oost kleurt groen, grote winst Thierry Baudet in Hatert en Dukenburg

NIJMEGEN - Nieuwkomer Forum voor Democratie heeft afgelopen woensdag bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten vooral in stadsdelen Dukenburg en Lindeholt goede zaken gedaan. In wijken als Zwanenveld, Aldenhof en Lankforst kreeg de partij van Thierry Baudet gemiddeld bijna een kwart van de stemmen en is daarmee veruit de grootste. 

55 reacties

 • Mars59

  2 jaar geleden
  Onzin? Aantoonbaar juist. Dit heeft niks met linkse elite te maken maar met mensen die weten waar ze over praten. Die nuilende facebookschreeuwers kunnen roepen wat ze willen maar ze zullen nooit hun gelijk krijgen omdat ze het gewoon niet hebben.
 • Frits

  2 jaar geleden
  @KNijmegenaar: Bottendaal is een multiculturele wijk bij uitstek.
 • Frits

  2 jaar geleden
  Nee, het feit dat veel mensen die GL stemmen keihard werken en bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen zorgt daarvoor. De schuld van je eigen ellende bij anderen leggen is precies waar het mis gaat voor mensen die FvD of PVV stemmen.
 • Frits

  2 jaar geleden
  @wkp: Utrechters hebben na de aanslag massaal groenlinks gestemd. Komt ook door de schofterige klap in hun gezicht van Hiddema op de abond van de aanslag, maar ook omdat ze weten dat dit niets met immigratie te maken heeft.
 • Frits

  2 jaar geleden
  De immigratie naar Europa is al enorm laag. Niet voor niets staan we bekend als “fort Europa”. De grenzen zijn potdicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Nijmegen e.o.