René Bruins en zijn vrouw lopen achter de waskar naar buiten, zonder dat ze de code van de deur hoeven in te toetsen. Niemand die vragen stelt.
Volledig scherm
PREMIUM
René Bruins en zijn vrouw lopen achter de waskar naar buiten, zonder dat ze de code van de deur hoeven in te toetsen. Niemand die vragen stelt. © Paul Rapp

Dement, maar niemand bij de uitgang van het verpleeghuis die je tegenhoudt

NIJMEGEN - Al zeker vier keer is het gebeurd de afgelopen weken: dementerende bewoners van het Nijmeegse verpleeghuis Joachim en Anna glippen met de bezoekers naar buiten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Wandelaar hoeft door nieuwe brug Bisonbaai niet meer langs seksende mannen
  PREMIUM

  Wandelaar hoeft door nieuwe brug Bisonbaai niet meer langs seksende mannen

  OOIJ - De nieuwe brug bij de Bisonbaai is klaar. Wandelaars hoeven nu niet meer langs blote en seksende mannen te lopen. Na maanden bouwwerkzaamheden is deze week de 50 meter lange brug over een nevengeul van de Bisonbaai voltooid. Daardoor is het weer mogelijk om een rondje rond de zwemplas in de Ooijpolder te maken, zonder op de drukke dijk te komen. Ook de route van de populaire Trage Tocht Ooij is daarmee weer hersteld.
 2. Bruls tevreden over extra bevoegdheden burgemeesters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisregels houdt’

  Bruls tevreden over extra bevoegdhe­den burgemees­ters: ‘Cruciaal dat iedereen zich aan de basisre­gels houdt’

  NIJMEGEN - Hubert Bruls, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, is tevreden over de extra bevoegdheden die premier Rutte vanavond aankondigde voor burgemeesters. ,,We willen coronabesmettingen zoveel mogelijk lokaal opsporen en tegengaan. Dat is in ons aller belang, willen we landelijke lockdown-maatregelen voorkomen”, laat de voorzitter van de Veiligheidsregio weten.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.