Demonstratie ‘gele hesjes’ rustig verlopen, geen sprake van ‘honderden betogers’ in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Van een woedende menigte tijdens de eerder aangekondigde demonstratie van de ‘gele hesjes’ in Nijmegen is zeker geen sprake. Rond het middaguur is zo'n veertigtal mensen op de been in de Marikenstraat, in het centrum van de stad. 

57 reacties

 • Billie84

  3 jaar geleden
  Toch gek, staan roepen dat Rutte moet aftreden en toch wordt er voor deze man gestemd, zelfs zoveel dat de VVD nog steeds de grootste is. Maw die heeele grote groep is blijkbaar niet groter dan de groep die voor Rutte heeft gestemd. Laten we het al helemaal niet hebben over de vergelijkingen die hier worden getrokken, met varkens vergeleken worden is natuurlijk absurd, alsof mensen in megastallen worden volgestopt en dan geslacht worden om zo goedkoop mogelijk verkocht worden zodat mensen met een lage inkomen een vleesje hebben. 
 • niet

  3 jaar geleden
  start een partij of zeur niet.....
 • W. Peters

  3 jaar geleden
  Vast geen aanhanger van de islam.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Wij kiezen het parlement, en het parlement kiest vervolgens de regering. Heel vaak bestaat de regering uit mensen die helemaal niet op de kieslijst stonden. Is dit wel het geval, dan krijgt die persoon een bestuurlijke functie en is hij vanaf dat moment geen volksvertegenwoordiger meer.Wij kiezen dus niet rechtstreeks de regering, en de regering is geen onderdeel van de volksvertegenwoordiging.
 • W. Peters

  3 jaar geleden
  Geloof mij Frits, door mijn opleiding en het werk dat ik gedaan heb, heb ik een cursus staatsrecht echt niet nodig.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.