Volledig scherm
De derde winkel van Make My Day in de Stikke Hezelstraat in Nijmegen © DG

Derde winkel voor Make My Day in Stikke Hezelstraat

NIJMEGEN - Make My Day in de Stikke Hezelstraat in Nijmegen heeft een derde winkel geopend in dezelfde straat in hartje Nijmegen. Make My Day Atelier, zo heet de nieuwe zaak.

Make my Day Atelier verkoopt een mix van trendy accessoires, gadgets, en sieraden. Tegelijkertijd is het officiële kantoor van Make My Day er gevestigd.

,,We hebben de zaak Make My Day Atelier genoemd omdat het een creatieve werkplek is: hier stellen we de collecties samen, werken we aan de styling van onze winkels en nog veel meer. Bovendien komen we in december met een eigen sieradenlijn die we hier ontwerpen", zegt Julie Hoebink in the Office, het kantoor achterin de winkel.

Zij opende vijfeneenhalf jaar geleden haar eerste Make My Day Women, een conceptstore met vrouwenkleding, sieraden en accessoires. Haar broer Jan stapte vervolgens ook in de zaak en twee jaar geleden kwam daar Make My Day Men bij, de winkel pal tegenover Women met het accent op mannenkleding, accessoires maar ook vinylplaten.

Perfecte winkelstraat

Toen recent het pand daarnaast vrijkwam door het vertrek van modezaak Hu Wear die er na 17 jaar mee stopte, besloten de twee ondernemers hier de derde winkel te openen.

De nieuwste winkel Make My Day Atelier heeft tassen, schoenen, sjaals, handschoenen, brillen, hoeden, petjes en daarnaast heel veel sieraden. ,,Alles om je outfit af te maken." De Stikke Hezelstraat is, vindt Hoebink, een perfecte winkelstraat. ,,Deze straat past echt bij onze doelgroep.”

Het is opvallend dat Make My Day het zo goed doet in dit stukje binnenstad. Onlangs sloot de startende onderneemster van lingeriezaak Misous na twee jaar de winkel in deze straat. In maart kondigde de onderneemster van De Snuffelhoek ermee te stoppen, omdat ze een baan heeft. En onlangs sloot Bootstore in dezelfde straat te deuren. Intussen starten ook nieuwe winkels in de Stikke Hezelstraat waaronder kledingzaak Brands Outlet.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.