De politie verricht onderzoek naar de brandstichting in het pand op Kerkenbos in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie verricht onderzoek naar de brandstichting in het pand op Kerkenbos in Nijmegen. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Deurwaarder vertelt hoe man in Nijmegen hem in de brand wilde steken: ‘Geweld is heftiger geworden’

NIJMEGEN/RHEDEN - ,,Het moet niet gekker worden’’, dacht gerechtsdeurwaarder Eric Vloet toen hij hoorde over het bekogelen van een collega met brandbommen in Rheden. Zelf werd Vloet (61) begin dit jaar in Nijmegen bespoten met een brandbare vloeistof en achtervolgd met een aansteker.

11 reacties

 • Gerrit Louter

  6 dagen geleden
  In veel gevallen is menselijkheid en redelijk handelen door zowel opdracht gevers als uitvoerenden van diverse overheid instanties ver te zoeken , geld is dan belangrijker als de mens die in de problemen zit , het lijkt soms wel of ze er genoegen in scheppen als ze weer eens iemand nog verder de vernieling in kunnen helpen , ik vind het dan ook niet verwonderlijk als er eens iemand totaal door het lint gaat ! meestal zijn ze ook geestelijk helemaal kapot gemaakt...en ontstaat er kortsluiting
 • Joris Goedbloed

  6 dagen geleden
  De Koninklijke Nederlandse vereniging van deurwaarders heeft alles in zich om een strafrechtelijk onderzoek naar hen te rechtvaardigen op grond van het verbod op sektes in NL. Als je leest en hoort wat zij uitten in de media. Die zijn compleet wereldvreemd en een gevaar voor zichzelf en anderen. Geld geld geld en nog eens geld afpakken houdt hen slechts bezig, het maakt niet uit waarom en hoe....!
 • Nederlanderthaler

  6 dagen geleden
  Jaren lang de burgers aan de onderkant kaal te plukken. Dan kan ik maar weinig empathie opbrengen voor dit deurwaarders verhaaltje.
 • Mies Gooyer

  6 dagen geleden
  Waar is mijn bijdrage? 80% typ ik voor niets. Het is niet per se mijn hobby om op een mobiel te typen.
 • 101 Garfield

  6 dagen geleden
  Deurwaarders in dient van incassobureaus die niet luisteren. Uit eigen ervaring: rechter heeft me gelijk dat tegen partij (overheid) en fout gemaakt heeft door geld verkeerd te boeken. Reste mij een bedrag terug te betalen dat ik netjes gedaan heb, alleen sort de tegenpartij het geld weer terug. Incasso erop... Verhaal verteld, waar denk je... Deurwaarder van dat incasso en beslag op mijn auto twv 25000 ging over bedrag van 200. Waar is de redelijkheid?
 1. Misschien komen er schaaktafels in het centrum: ‘Nijmegenaren moeten massaal aan het schaken’

  Misschien komen er schaakta­fels in het centrum: ‘Nijmegena­ren moeten massaal aan het schaken’

  NIJMEGEN - Komen er schaaktafels op Plein 1944, de Waalkade of in het Goffertpark in Nijmegen? Grote kans, want dit idee van Julian van Stee is een van de beste vijf ideeën die in de race zijn om werkelijkheid te worden. Nijmegenaren moeten massaal aan het schaken zijn, vindt hij. Net als in New Yorkse parken. Want schaken kan jong en oud verbinden, zei hij eerder in een interview in De Gelderlander.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Nijmegen e.o.