Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Deze brouwerij opent binnenkort een biercafé in Nijmegen

NIJMEGEN - De Eindhovense brouwerij Van Moll wil in Nijmegen een biercafé openen. De brouwerij hoopt met een crowdfundactie het geld voor een plekje in Nijmegen bij elkaar te krijgen. De start is voortvarend: binnen anderhalve week is er al 200.000 ingelegd.

1 reactie

 • Tony Peters

  2 maanden geleden
  En zo is het maar net, Nijmegen is een topstad met overal gezelligheid en mooie locaties.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.