Bij patiënten verdacht op het corona-virus wordt gebruik gemaakt van een sluis naar de patiëntenkamer om verdere besmetting te voorkomen.
Volledig scherm
Bij patiënten verdacht op het corona-virus wordt gebruik gemaakt van een sluis naar de patiëntenkamer om verdere besmetting te voorkomen. © COR DE KOCK

Deze maatregelen nemen ze tegen het coronavirus in het Radboud-ziekenhuis Nijmegen

NIJMEGEN - Mensen die zich melden met ziekteverschijnselen die wijzen op een besmetting met het corona-virus, kunnen worden opgenomen in elk ziekenhuis in de regio. Er is geen ziekenhuis, ook het Radboudumc niet, aangewezen als centraal behandelcentrum.

 1. Burgemeester Bruls beëindigt te drukke campagnebijeenkomst van Baudet in Nijmegen, bekeuringen voor uitdelen flyers
  PREMIUM
  UPDATE

  Burgemees­ter Bruls beëindigt te drukke campagne­bij­een­komst van Baudet in Nijmegen, bekeurin­gen voor uitdelen flyers

  De politie heeft zondagochtend verschillende mensen op de bon geslingerd bij een campagnebijeenkomst van Forum voor Democratie met Thierry Baudet op Kelfkensbos in Nijmegen. De bekeuringen werden uitgedeeld aan mensen die op minder dan 1,5 meter afstand flyers uitdeelden. Toen het te druk werd op het plein, besloot burgemeester Hubert Bruls om de campagnebijeenkomst voortijdig te laten eindigen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe
  Play

  Eindelijk, de kappers open: Geert gaat in alle vroegte de deur uit voor een frisse coupe

 2. Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen
  Play

  Nijmeegse horeca in actie voor heropening terrassen

Nijmegen e.o.