Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Lotgerink bij de kever die hem door alle staten van Mexico voerde. © Dirk Lotgerink

Deze Nijmegenaar is een beroemdheid in Mexico na zijn monstertocht in kever

NIJMEGEN - Een jaar lang kriskras door Mexico in een aftandse Kever. Zijn Nijmeegse vrienden verklaarden hem voor gek, maar Dirk Lotgerink ging het avontuur aan. Zijn 25.000 kilometer lange tocht trok zelfs de aandacht van tientallen lokale en nationale kranten en tv-stations.   

,,Mexico is helemaal mijn land’’, zo steekt hij nog maar net terug in Nederland van wal. ,,'Wordt eens rustig. Koop een huis’, zeggen mensen mij vaak. Maar dat is niets voor mij. Daarom ben ik ook zo thuis in Mexico. Ik voel me heerlijk bij die chaos.’’ 

Aan chaos ontbrak het de 32-jarige Nijmegenaar het voorbije jaar in Mexico zeker niet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gebouw Kloostertuin Brakkenstein genomineerd voor Gouden Piramide

    Gebouw Klooster­tuin Brakken­stein genomi­neerd voor Gouden Piramide

    NIJMEGEN - De paters in het nieuwe gebouw in Brakkenstein zijn genomineerd voor de Gouden Piramide. Dit is een tweejaarlijkse rijksprijs voor bijzondere en inspirerende opdrachtgevers in de architectuur. De prijs bestaat uit een trofee, 75.000 euro en eeuwige roem, aldus de organisatie. De paters maken er kans op, omdat ze met hun nieuwe gebouw niet alleen onderdak bieden aan oudere broeders, maar ook voor mensen die een zorgappartement willen betrekken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.