Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Lotgerink bij de kever die hem door alle staten van Mexico voerde. © Dirk Lotgerink

Deze Nijmegenaar is een beroemdheid in Mexico na zijn monstertocht in kever

NIJMEGEN - Een jaar lang kriskras door Mexico in een aftandse Kever. Zijn Nijmeegse vrienden verklaarden hem voor gek, maar Dirk Lotgerink ging het avontuur aan. Zijn 25.000 kilometer lange tocht trok zelfs de aandacht van tientallen lokale en nationale kranten en tv-stations.   

,,Mexico is helemaal mijn land’’, zo steekt hij nog maar net terug in Nederland van wal. ,,'Wordt eens rustig. Koop een huis’, zeggen mensen mij vaak. Maar dat is niets voor mij. Daarom ben ik ook zo thuis in Mexico. Ik voel me heerlijk bij die chaos.’’ 

Aan chaos ontbrak het de 32-jarige Nijmegenaar het voorbije jaar in Mexico zeker niet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 't Plein: Maaslijndrama
    PREMIUM
    column

    't Plein: Maaslijn­dra­ma

    De lijsttrekkers van de Gelderse, Limburgse en Brabantse partijen die meedoen aan de provinciale verkiezingen in maart, zouden allemaal een dag moeten reizen op de Maaslijn. De spoorverbinding tussen Roermond, Venlo en Nijmegen is een drama, zeker op het laatste deel naar campus Heyendaal. Laat ze dat maar eens zelf ervaren. Misschien zorgt dit eindelijk voor de zo noodzakelijk daadkracht die leidt tot een snelle verbetering van deze spoorlijn, misschien wel de drukste regiolijn van het land.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.