Volledig scherm
PREMIUM
Raampanden aan de Nieuwe Markt in Nijmegen. © Gerard Verschooten

Deze politiemensen kunnen de volgende klant zijn van de illegale sekswerker

NIJMEGEN - Seksafspraken maken via internet, bij een massagesalon langs om te kijken of die ook seks aanbiedt en checken of de meiden achter het raam wel 21 zijn. Dit is hoe de politiemensen van het Prostitutie Controle Team de kost verdienen.

De seksafspraak is gemaakt via het 06-nummer in de advertentie op Kinky.nl, het opgegeven adres een appartementje van woningbouwvereniging Talis in Nijmegen.

De slaapkamer is duidelijk als werkplek ingericht. Met naast het bed dildo’s, condooms en glijmiddel voor het grijpen. En - minder fris - een open afvalzak met gebruikte condooms en tissues.

Vijf betalende klanten heeft de sekswerker er inmiddels ontvangen. Het geld dat hij verdient, stuurt hij naar zijn familie in het buitenland. Die weet dat hij dit werk doet. Hij is er speciaal voor naar Europa gekomen. Het is hier voor hem als sekswerker veel veiliger dan waar hij vandaan komt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.