Deze tien restaurants kregen het hoogste cijfer in 2018

over de tongDe rolmops was het beste voorgerecht van 2018. Inderdaad, een zure haring. De fraaiste wijnen dronk ik bij The Green Rose. En bij Le Monde was het genieten van de Parijse sfeer, met de te kleine tafeltjes, de typische muziek en velours gordijnen. Want inderdaad, het gaat echt niet alleen maar om het eten.

Voor recensierubriek Over de Tong beoordeelde ik afgelopen jaar 44 restaurants in de dorpen en steden in het verspreidingsgebied van De Gelderlander. Nieuwe zaken, nadat ze minimaal een maand hebben ingewerkt, hebben nog steeds de voorkeur. Maar ook restaurants die opeens hotspot zijn, een nieuwe koers varen met een andere chef-kok of het concept veranderden, zijn een bezoek waard.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.