Het moment waarop het uitvak van stadion De Goffert instort op 27 oktober 2021.
Volledig scherm
PREMIUM
Het moment waarop het uitvak van stadion De Goffert instort op 27 oktober 2021. © ANP

Deze Vitesse-supporters stonden in het uitvak in De Goffert, toen het instortte: ‘Ik hoorde een héél harde krak. Alsof een boom omvalt’

De 21 van 21Vier Vitesse-vrienden stonden in het deel van het uitvak van stadion De Goffert dat zondagmiddag 27 oktober instortte. Pakweg twee maanden later blikken ze terug op het incident dat wereldnieuws werd, en maar zo had kunnen eindigen in een drama met zwaargewonden of zelfs doden tot gevolg.

5 reacties

 • T. van Tol

  2 weken geleden
  Vrijwel de meeste NEC supporters zijn blij dat deze bezoekers niets ernstigs is overkomend En daar sluit ik me bij aan.
 • Eelco de Boer

  2 weken geleden
  Sommige mensen hebben echt een interessant leven: De hele week uitkijken om op zondag een frikandellenontbijt te mogen nuttigen om daarna samen met de andere holbewoners van jouw clubje 2x 45 minuten de holbewoners van het andere clubje uit te schelden. Ik zou bijna jaloers worden.
 • Tony Peters

  2 weken geleden
  Het had idd zeer ernstig kunnen aflopen. Geluk bij een ongeluk zeg maar. Dan lees ik “achternamen niet in het artikel ivm gedoe fanatieke NEC supporters”. Ben zelf ook best fanatiek NEC supporter, maar gasten die Na het lezen van dit artikel iets gaan doen richting deze Vitesse supporters zijn gestoord. Maar ja, na de laatste derby verbaasd me niets meer. Ben iig blij dat deze jongens verder nagenoeg niets is overkomen op een flinke schrikreactie na.
 • Wim Hermans

  2 weken geleden
  Waarom lees je het dan!
 • Cor Franssen

  2 weken geleden
  Boeiend verhaal

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.