Sprinkhaanbedrijven
Volledig scherm
PREMIUM
Sprinkhaanbedrijven © Ruben Oppenheimer

Deze zeven mannen worden verdacht van megafraude in ‘sprinkhanenproces’

Vrijdag start in Amsterdam een megaproces omtrent grootschalige beleggingsfraude met de Oosterbeekse bedrijven Noordenwind en Hollandsche Wind. De fiscale opsporingsdienst FIOD stelt dat er vermoedelijk voor 8 miljoen euro is gefraudeerd. Dit zijn de zeven verdachten. 

6 reacties

 • lekker belangriek

  3 jaar geleden
  Idd. Ik gun de heer Schuurman wel een forse claim. Wat is dat ventje niet in positieve zin veranderd zeg.
 • Joris

  3 jaar geleden
  Je kunt inderdaad door werken wat rijker worden PietjeBel, maar niet echt vermogend zoals de personen in het bovenstaande artikel, dat gaat altijd ten koste of over de rug van anderen... En ja, ik ben het zeker met je eens dat je gelukkig kunt zijn met minder, als je maar oog hebt voor de kleine bijzondere dingen in je leven.
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  men kan door hard werken rijker worden en sparen. Sommige mensen hebben vaak pech echter kunnen zich gelukkig voelen. Vooral door oog te hebben voor de dingen die niet met geld te koop zijn
 • Beumus

  3 jaar geleden
  Leg uit, " legaal" stelen?
 • Joris

  3 jaar geleden
  Nou... het is niet zo moeilijk hoor, écht rijk kun je alleen worden van stelen, bedriegen, frauderen of erven... en stelen kan op allerlei manieren, legaal en illegaal... Ik ken maar héél weinig mensen die een fors vermogen hebben opgebouwd met eigen handen en daarbij fatsoenlijk te werk zijn gegaan en die hebben naast kennis en kunde ook vaak het geluk gehad.Normaal gesproken kun je namelijk niet van gewoon hard werken écht rijk worden...Denk daar maar eens heel goed over na !
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.