Nijmegen/Nederland: van oldenbarneveltstraat 26-28-30Dgfotofoto: Bert Beelen
Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen/Nederland: van oldenbarneveltstraat 26-28-30Dgfotofoto: Bert Beelen © Bert Beelen

Deze zomer staan veertig studenten op straat door illegale verkamering in Nijmegen

NIJMEGEN - Zeker 40 studenten die wonen in illegaal verkamerde panden in de Nijmeegse wijk Bottendaal dreigen deze zomer op straat te komen. Onlangs ontvingen zij brieven van de Omgevingsdienst Nijmegen (ODRN), waarin staat dat de panden vóór eind juni gelegaliseerd moeten zijn. Als dat niet gebeurt, moeten de studenten hun kamers uit. Het is een druppel op een gloeiende plaat, stelt bewonersplatform Kamerbreed.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Klanten webwinkels vaker gehackt: met Bol.com-account van Bettine werd ineens een Armani-portemonnee besteld
    PREMIUM

    Klanten webwinkels vaker gehackt: met Bol.com-ac­count van Bettine werd ineens een Armani-portemon­nee besteld

    ARNHEM/ DRIEL/ NIJMEGEN - Klanten van webwinkels ontdekken steeds vaker dat hun account is gehackt, blijkt uit cijfers van de Fraudehelpdesk. Dit jaar kwamen daar al 625 meldingen van gedupeerde consumenten binnen, terwijl de teller in 2019 op 216 bleef steken. Ook ik werd dit jaar gehackt. Dat lijkt onschuldig, maar het voelt verdomd ongemakkelijk. Alsof er is ingebroken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.