Boetje Broeders in gesprek met labradoodle Doris, Naya (10) de Jack Russell en Todo de labrador (v.l.n.r.).
Volledig scherm
PREMIUM
Boetje Broeders in gesprek met labradoodle Doris, Naya (10) de Jack Russell en Todo de labrador (v.l.n.r.). © Bert Beelen

Dierentolk Boetje praat met dieren: ‘In het begin dacht ik: ik zit dit te verzinnen’

NIJMEGEN - Mensen houden van dieren. Maar wordt die liefde ook begrepen? Op zoek naar heldere communicatie bij Boetje Broeders, dierentolk. ,,Het gaat om meer dan woorden.”

13 reacties

 • Evelien Kaaiman

  2 maanden geleden
  Dierentolk Boetje is een slimme zakenvrouw die precies weet waar mensen hun overtollig geld aan willen uitgeven voor een feel-good momentje.
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Is deze vrouw al eens psychisch onderzocht?
 • Silvia Stevens

  2 maanden geleden
  Silvia Stevens Ik heb een vrouwtjes kat en daar kan ik mee lezen en schrijven. Iedereen vindt het dom gelul maar ik geloof in je zelf kunnen communiceren met dieren dat kan iedereen een. De dieren voelen hoe jij je voelt en andersom is het ook zo. Verder is er niks nodig.
 • van Leeuwen - van vrede

  2 maanden geleden
  Ik heb 3 katten gehad en kon met ze communiceren door ze alleen maar aan te kijken. Als er een op schoot wilde, ging hij voor me zitten en keek me aan. Ik kneep heel even mijn ogen dicht en dan sprong hij op mijn schoot. Als ik kennis maak met een andere kat geef ik eerst een hoog miauwtje, knijp mijn ogen even dicht en kijk net langs hem heen. Laat hem langzaam aan mijn hand ruiken en dan knijpt ie ook even zijn ogen dicht. Dan kan er geaaid worden en kent ie me.
 • Rob van Kampen

  2 maanden geleden
  En dah geleufde gij????

In samenwerking met indebuurt Nijmegen