Daniël de Grood en Jessica Jorritsma met zoontje Guus aan het diner.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël de Grood en Jessica Jorritsma met zoontje Guus aan het diner. © Paul Rapp

Dinertje aan huis blijkt toch te linke soep: restaurants stoppen met thuisbezorgen

De thuisbezorgservice van Bistro Flores in Nijmegen was een overweldigend succes. Iedere dag uitverkocht. En toch stopte Elroy Slijkhuis er zaterdag mee. ,,Ik kan de veiligheid niet garanderen. Dat voelt niet goed." Ook andere Nijmeegse horecazaken, zoals De Blonde Pater, Tante Koosje en De Opera, zijn weer gestopt met hun alternatieve werkzaamheden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    Half miljoen extra maar Nijmeegse schouwburg houdt grote zorgen

    NIJMEGEN - Een half miljoen euro per jaar erbij. De Stadsschouwburg en de Vereeniging krijgen de komende vier jaar jaarlijks 2,7 miljoen subsidie. ,,Dat is een enorme vooruitgang”, zegt directeur Eva Middelhoff. ,,Ik ben hier heel blij mee. In 2019 en 2020 hebben we die 5 ton extra al gekregen, maar nu is het dus een vast bedrag geworden.” Toch zijn er ook zorgen vanwege de slechte staat van de schouwburg en de inkomstenderving vanwege corona.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.