Het Pro Persona-kantoor- en behandelgebouw aan de Tarweweg.
Volledig scherm
Het Pro Persona-kantoor- en behandelgebouw aan de Tarweweg. © Do Vijver

Directeur Pro Persona Nijmegen weggestuurd

NIJMEGEN - Directeur Jeroen Kreuger van Pro Persona in Nijmegen is per direct aan de kant gezet. De reden zijn grote financiële problemen bij de Gelderse instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Donderdag werd bekend dat afdelingen in Ede dichtgaan, in Tiel is er al een gesloten.

35 reacties

 • Henk

  3 jaar geleden
  Op het meest diepe punt van je leven krijg je hulp en wordt er urgent een oplossing voor je gezocht totdat die er is.Wat zou het goed zijn als mismanagement aansprakelijk gehouden word en de vakkanjers het goede werk kunnen doen voor iedereen die dat buide armen aanpakken en die die het nodig hebben.  
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Voelt u zich aangesproken..? Mensen mogen gelukkig hier in ons Nederland reactie's geven zoals ze er zelf over denken na het lezen van dit artikel. Om nou te roepen gebrek aan verstand heb ik het idee dat het bij u niet beter is. Als dit wel zo was laat u mensen in de waarde. De wachtlijst is lang dat u het weet 
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Ieder mens mag op zijn eigen manier oordelen. Vrijheid van meningsuiting heet dit.
 • Ronnie

  3 jaar geleden
  Er zijn er genoeg die er erg veel baat bij gehad hebben of nog steeds hebben. Dat er vraag is hierna spreekt boekdelen gezien de wachtlijsten.
 • Hein

  3 jaar geleden
  Ach welnee, veel te groot instituut, je kunt beter kleinschalig terecht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen