Dit is de manier om je tóch snel en dichtbij te laten testen op corona, en anders kun je naar Kesteren

videoNIJMEGEN - Het maken van een testafspraak voor corona is zowel telefonisch als online momenteel heel moeilijk. Er bellen momenteel zoveel mensen dat er geen telefoonlijnen meer beschikbaar zijn, meldt de GGD. En ook online is er soms geen enkele testmogelijkheid beschikbaar. Maar er is een truc om toch aan een testafspraak in de buurt te komen.

3 reacties

 • Astrid van Empel

  2 maanden geleden
  Steeds vraag ik mij af: “ Hoe komen alle alleenstaanden bij test straten? Eenmaal zelf ( te ) ziek is eigen vervoer niet veilig. Wie staat er klaar om jou naar de teststraat te rijden. Om vervolgens zelf te moeten testen en evt quarantaine. Ik heb ze nog niet gevonden.
 • F.H Wouters

  2 maanden geleden
  De kosten voor het testen van mensen die niet gevaccineerd zijn, moeten voor eigen rekening moeten komen. Voor iemand die volledig is geënt zijn de kosten voor de overheid. Zij kunnen er niets aan doen dat ze besmet raken. Een ongevaccineerde besmet moedwillig een medemens. Mensen die ontslagen worden na een corona opname moeten worden geënt. Wil men dit niet dan is een deel van de opname voor eigen rekening. Dus er is wat te kiezen!
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Testen heeft voor mij geen enkele toegevoegde waarde. Als ik een keer ziek ben blijf ik thuis en ziek ik uit.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.