Dit is Naomi, de Nijmeegse Temptation-verleidster: ‘Het is mijn taak die mannen in de val te lokken’

videoNIJMEGEN - Ze is grofgebekt, grappig, een beetje ghetto, maar wel heel lief, vindt de 19-jarige Nijmeegse Naomi Janssen uit Nijmegen. Ze doet mee aan Temptation Island, het controversiële - maar populaire - tv-programma waarin verleiders proberen relaties kapot te maken.

Volledig scherm
Naomi Janssen (19) uit Nijmegen is verleidster in het TV-programma Tempation Island. © Paul Rapp

Vier stellen uit Vlaanderen en Nederland reizen af naar Thailand voor een ultieme relatietest. De koppels worden van elkaar gescheiden en vallen ten prooi aan acht verleidsters en acht verleiders, waaronder dus Naomi.

,,Ik snap niet dat je je relatie zo zou testen’’, zegt Naomi over de koppels die zich hebben opgegeven voor het programma. Maar ze doet er zelf wél aan mee. ,,Mijn taak is echt wel anders. Ze kunnen mij uitmaken voor slet en dit en dat, maar ik kan doen wat ik wil. Als die mannen een stap te ver gaan, dan staan ze tien keer harder voor schut dan ik.’’ 

Voor negatieve reacties is Naomi niet echt bang. ,,Wat boeit mij dat nou? Ik moet lachen om negatieve reacties. Ik weet zelf heel goed hoe ik ben. Naomi is gewoon een gekkie!’’ Wat haar ouders vinden? ,,Ik woon op mijzelf en met mijn stiefmoeder en biologische moeder heb ik geen contact. Mijn vader is vooral trots. Ook al zegt-ie: ‘Nooo, zit je daar in je blote kont’. Maar hij zegt ook: ‘Naoom. Je moet lekker doen waar je zelf achter staat. Als mensen dat niet oké vinden, dan moet je daar gewoon schijt aan hebben’.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.