Ronald Migo spreekt het publiek toe bij het eerste Stadsgesprek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald Migo spreekt het publiek toe bij het eerste Stadsgesprek. © David van Haren

Dít moet de politiek komende jaren gaan regelen in Nijmegen, volgens inwoners

NIJMEGEN - Nog voor er een coalitieakkoord ligt, gaan D66, GroenLinks en Stadspartij Nijmegen met inwoners in gesprek over hun ideeën voor de stad. Wat gebeurt er tijdens zo’n stadsgesprek? En krijgt het kleine clubje burgers dat hierop afkomt niet té veel te zeggen?

10 reacties

 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Nijmegen ik wens jullie veel sterkte met die linkse partijen. Maak jullie borst maar nat, meer belasting, minder woningen, natuur voor en milieu achter.
 • Luc Walraven

  1 maand geleden
  Als je weet dat er toch geen werkelijke afspiegeling van de kiezers komt, waarom hou je dit soort avonden. Jan modaal heeft het veel te druk met werken om rond te komen en zijn gezin. Linkse hobby weer die alleen maar geld kost. Andere geluiden worden niet of nauwelijks gehoord in Havanna aan de Waal.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Ton Verkerk, we konden voor of tegen Europa kiezen bij een referendum. We stemden tegen maar het ging toch door en het referendum werd afgeschaft. Oekraïne in de EU? We stemden tegen. Inlegvelletje en het gaat toch door.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  Waarom doe je dit soort gesprekken niet voor de verkiezingen?
 • Ton Verkerk

  1 maand geleden
  Een aantal zeurt liever over "elite" en "linkse kliek" dan zelf mee te gaan praten. Wanneer je dit artikel gelezen hebt kun je volgende week kiezen, óf je stem laten horen en meepraten óf blijven klagen vanachter je toetsenbord.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.