Dennis van Dijk en Dimphke de Boer van Van Dijk en De Boer.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis van Dijk en Dimphke de Boer van Van Dijk en De Boer. © Eelco van Wieringen

Dit restaurant zit meestal vol, maar opent op eerste kerstdag voor het laatst: 'Hebben niet echt een buffer opgebouwd’

NIJMEGEN - De energiecrisis hakt erin, het personeelstekort loopt op: voor de eigenaren van restaurant Van Dijk en De Boer in Nijmegen-Oost zijn het redenen de stekker eruit te trekken. ,,De onzekerheid is te groot”, zegt Dennis van Dijk.

12 reacties

 • Eva Friemann

  2 maanden geleden
  @Geert, inderdaad CO2 is goed voor de natuur, daar leven de planten van. Stikstof hebben ze trouwens ook nodig. De natuur staat er niet voor niets prachtig bij.
 • Geert kolks

  2 maanden geleden
  @ Peter Looyenga Veel bomen planten helpt goed tegen CO2 die nemen ze namelijk op
 • Kas Van Dam

  2 maanden geleden
  Japie en Beau, wel een grote mond over hoe ondernemen werkt, maar niet snappen dat deze ondernemers het top gedaan hebben! Mooie tijd gehad en bij onzekerheid de boel goed verkopen. Misschien niet hoe het tevoren bedacht was vanuit de droom, maar zakelijk is dat gewoon een succes!
 • A.J.A. van Rossum

  2 maanden geleden
  Eens met Sanders. Laat de ondernemers aan wal maar eens zien dat ze het in deze onzekere tijden wel aandurven. Tegen de hoge gasprijs van Nederland kan niemand op.
 • Herman KUSTERS

  2 maanden geleden
  Wat ontzettend jammer. Dennis was altijd een attente goede gastheer. Mooie gerechten en lekkere wijnen. Heel begrijpelijk dat je in deze tijd deze beslissing moet nemen. Succes Dennis en geniet van het familie leven

In samenwerking met indebuurt Nijmegen