Volledig scherm
Het Nijmeegse filiaal van Domino's Pizza. © N1

DNA-match: verdachte aangehouden voor overval Domino's vorig jaar

NIJMEGEN - Een 20-jarige man uit Nijmegen is aangehouden voor de gewapende overval op Domino's Pizza aan de Groenestraat in Nijmegen, 3 juni vorig jaar.

Twee mannen drongen die dag het afhaalrestaurant binnen. Terwijl een van de mannen de aanwezige medewerkers bedreigde met een vuurwapen of iets wat daar op leek, haalde de andere de kassalade leeg.

Nu heeft de politie één verdachte aangehouden. Van de tweede overvaller, die tijdens de overval een masker droeg, ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

DNA-match

De politie startte meteen na de overval een onderzoek. Hierbij maakte de recherche onder andere gebruik van filmbeelden van de camera’s die in het afhaalrestaurant hingen. Deze beelden werden getoond in een opsporingsprogramma. Dat leverde volgens de politie bruikbare tips op. 

Ook werden DNA-sporen aangetroffen. Na onderzoek bleek er een DNA match te zijn met de verdachte. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.