Dode door ontploffing in trein Nijmegen: ‘alles trilde’

UPDATE / VIDEONIJMEGEN - Op het rangeerterrein bij het Centraal Station in Nijmegen is zondagochtend een man omgekomen bij een grote ontploffing in een geparkeerde passagierstrein. Volgens de politie was er één persoon in de trein aanwezig. Verder zijn er geen slachtoffers.

18 reacties

 • Ikke

  4 jaar geleden
  Natuurlijk verschrikkelijk triest wat daar gebeurd is, sterkte aan de nabestaanden. Vreemd ook dat de NS deze oude diesels aan Roemenië verkoopt, we zijn met z'n allen druk doende met het milieu, Roemenië ligt toch ook op deze aardkloot?
 • Theo

  4 jaar geleden
  Ik kan me niet voorstellen dat jij weet wat er precies in het verkoopcontract staat en wat de ontbindende voorwaarden zijn.. Je zwamt er dus maar een beetje op los.
 • Theo

  4 jaar geleden
  Een toelichtende tekst aangaande waar het precies gebeurde. Geschreven ongeveer 6 uur voordat de krant dit toevoegde. Er zijn redelijk wat treinliefhebbers onder de lezers en die vinden dit zeer ter zake doend.
 • Willem Heerema

  4 jaar geleden
  Ja dat is relevant. Deze stellen DM'90 (Buffel) stonden er al vele jaren nadat NS de concessies van de Diesellijntjes heeft verloren aan ARRIVA, KEOLIS en anderen. De stellen hadden aantrekkingskracht op bepaalde lieden. Het zou naar verluidt in dit geval gaan om treinstel 3410.
 • Martin

  4 jaar geleden
  Sterke reactie Jan. Gwoon zinsdelen overnemen van het bericht.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen