Dode persoon in berm Nijmegen: politie zet vandaag het onderzoek voort

Video/UpdateNIJMEGEN - Aan de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen is zaterdagmiddag rond 16.00 uur een overleden persoon aangetroffen in de berm. De politie gaat uit van een misdrijf en stelt verder onderzoek in.

22 reacties

 • Richards

  2 jaar geleden
  Hoorde het nieuws vandaag, 31 juli. Kende de man vanuit vrijwilligerswerk. Het was een zachtaardige vriendelijke man die gewaardeerd werd door zijn collega's. Een makkelijk doelwit voor mensen zonder hart en hoop ik dat deze moord snel wordt opgelost en de dader een flinke douw krijgt. Gemeente Nijmegen moet inderdaad verstandiger optreden tegen illegale tent bewoners en een oplossing zoeken voor dit soort gemeenschappen...op deze manier kan niks goeds uit voortkomen....blijkt maar weer.
 • Ietje

  3 jaar geleden
  Inderdaad Rabo, maar ze zullen wel moe zijn van al dat harde werken! Haha
 • Bas Oenstra

  3 jaar geleden
  Mag ik wel vertellen dat de Nijmeegse recherche enorm druk is met allerlei soorten van zware criminaliteit. Dat sec ter kennisgeving.
 • V

  3 jaar geleden
  Ga toch weg me je onzin.Als ik in Polen ga wonen heb ik toch ook niet instant een gratis huis.
 • Chess

  3 jaar geleden
  Het zal heus wel zijn redenen hebben, waarom het lichaam daar nog moet blijven liggen, maar daar hebben alleen de mensen die daar mee bezig zijn verstand van, dus het lijkt mij dat jou comentaar overbodig is.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.