De ravage na het dodelijke ongeval op de A73.
Volledig scherm
PREMIUM
De ravage na het dodelijke ongeval op de A73. © Roland Heitink

Dodelijk ongeluk A73: ‘Vrachtwagen knalde in volle vaart op stilstaand verkeer’

NIJMEGEN - Pure onoplettendheid van een vrachtwagenchauffeur die in volle vaart achterop stilstaand verkeer knalde. Dat is volgens transport-ondernemer Robèrt Weijs uit Elst de oorzaak van het zeer ernstige, dodelijke ongeluk dinsdagochtend op de A73. 

50 reacties

 • Politiekincorrect

  2 jaar geleden
  Noem je dit een foutje? Dan ben je niet helemaal lekker. Dit is een moordaanslag, zonder remmen op een file inrijden. Buiten dat, regelmatig moet ik uitwijken voor vrachtauto's...waar de chauffeur film kijkt, koffie zet of een sigaret rolt. Als ik dan toeter gaan ze intimiderend terugtoeteren en op 10 centimeter van mijn auto rijden. Dat is geen fout, ook dat is opzet=moord=gevangenis voor 18 jaar! Moet je eens opletten hoe het gedrag op de weg dan verandert. 
 • Politiekincorrect

  2 jaar geleden
  Treurig, erg treurig, weer een onschuldige dode door onoplettendheid. Dit is geen foutje! Als je zonder remmen op een file inrijdt dan is er sprake van moord. Ik kan er niets anders van maken. Ik herinner me de beelden een paar weken geleden op deze site waar een chauffeur uit Wijchen een kopje koffie tijdens het rijden aan een andere vrachtauto geeft. De politie deed niets, de politie zegt daarmee: doe maar waar je zin in hebt chauffeur...En dat gebeurt dan helaas te vaak met dit resultaat! Laat ik verder maar zwijgen. Familie sterkte met verwerken verdriet.
 • pe arjo

  2 jaar geleden
  Er zijn genoeg andere banen te vinden en verantwoord rijden moet meer zijn dan alleen maar een uitspraak.
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Ik zat laatst in een touringcar en daar kan je prachtig zien hoeveel vrachtwagenchauffeurs druk zijn met het telefoontje...het zijn er echt heel veel helaas.
 • hert

  2 jaar geleden
  Wat op deze weg zou helpen zijn matrixborden met daarop dat je 70 of 50 km per uur moet rijden als er zich ineens weer een file voor doet. Nu verschijnt de file altijd vanuit t niets 
 1. Foute oktoberfest en Snollebollekes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffertpark en GelreDome
  PREMIUM
  2

  Foute oktober­fest en Snollebol­le­kes live, 120.000 mensen vieren weer een feestje in Goffert­park en GelreDome

  NIJMEGEN / ARNHEM - Jetzt geht wieder los! Na ruim anderhalf jaar zonder festivals kunnen opgeteld dik 120.000 feestvierders binnenkort weer helemaal uit hun plaat gaan. Op 2 oktober vindt in het Goffertpark in Nijmegen het ‘Foute Oktoberfest’ plaats. Vanaf 8 oktober is het drie avonden en een middag ‘van links naar rechts’ tijdens het ‘Snollebollekes live in concert’ in de Arnhemse GelreDome.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.