Op de Gerrit van Durenstraat in Nijmegen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in brand gestaan. De brand is vermoedelijk aangestoken en op de oprit is een tekst gespoten: ‘Free red AD’.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Gerrit van Durenstraat in Nijmegen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in brand gestaan. De brand is vermoedelijk aangestoken en op de oprit is een tekst gespoten: ‘Free red AD’. © Persbureau Heitink

Doelwit van branden in Nijmegen heeft ‘geen idee wat hier aan de hand is’

NIJMEGEN/CUIJK -  Het mogelijke doelwit van twee autobranden in Nijmegen, vannacht en gisteren, én van een brandstichting dinsdag in Cuijk en nog eens twee in januari zegt ‘echt geen idee’ te hebben ‘wat hier aan de hand is’.  ,,Wat ik over me heen krijg nu, is niet normaal. Als ik nu onder druk zou worden gezet of afgeperst, maar niks.’’

2 reacties

  • Ton Verkerk

    2 jaar geleden
    @Tinus, het gaat hier om een club die auto's jat, voorziet van valse kentekens en daarmee vervolgens bedrijfspanden ramt om de auto binnen in de fik steken. Dat zijn geen aandachttrekkers, dat is georganiseerde misdaad.
  • tinus aardsen

    2 jaar geleden
    Het is gewoon aandacht trekken, meer niet. Dus gewoon links laten liggen, ze hebben er vooral lol van, als je het aandacht gaat geven!!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen