Milieu-activist Johan Vollenbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Milieu-activist Johan Vollenbroek. © Paul Rapp

Door deze Nijmegenaar moet Nederland stikstofuitstoot drastisch aanpassen

NIJMEGEN - Dankzij Johan Vollenbroek (69) uit Nijmegen moet Nederland stikstofuitstoot drastisch aanpakken. Hij is de man die als eerste de strijd aanbond met de overheid, waardoor nu tal van woningbouw- en wegprojecten stil liggen. Hij schreef een ‘oorlogsverklaring’ in een brief aan premier Rutte. Een gesprek. 

123 reacties

 • Wim

  3 jaar geleden
  laat deze man eens nuttige dingen doen dan doet die nog eens wat nuttigs hoop ik deze man maakt heel nederland na de kloten. mensen komen weer in de ww en hele economie gaat weer stuk door zulke figuren. dit noemen ze europese samen leving. kijk eerst hoe de adere landen het doen daar gaat alles gewoon door. deze man met hun aanhang maken ons land stuk. dit moet eens ophouden, en zijn veel mensen die deze volgen. het lijk wel een kudde schapen die achter deze man aanlopen. waar zijn ze mee bezig? mensen gebruikt eens gezond verstand!!! de natuur leeft langer dan wij.
 • ikke

  3 jaar geleden
  Goed voorbeeld doet volgen, u stopt met eten, en over honderd dagen spreken we af om te evalueren hoe het is gegaan. Als u dan niet reageert, dan gaan wij gewoon verder met eten!
 • ikke

  3 jaar geleden
  Ik heb ook een boete voor de door de overheid bedachte mestfraude gehad, ik moest € 57000 betalen en meteen, zonder dat er werd gewacht op de reactie van het bezwaarschrift. Min advocaat heeft toen een betaalregeling van € 1000 per maand overeengekomen. Ik heb het al betaalde terugbetaald gekregen en de mestboete is ingetrokken omdat de overheid fout zat...!! Er is toen groot geschreven dat er voor miljoenen aan mestboete's is uitgedeeld, maar we lezen nergens dat deze boete's nagenoeg allemaal ongedaan gemaakt zijn...!!
 • Josina Kooren

  3 jaar geleden
  Het is bewezen door verschillende milieu geleerde dat het allemaal onzin is en deze linkse figuur denk dat die de wijsheid in pacht heefthoeveel grote landen o.m china etc met hun kolencentrales wat de lucht in gaat en ons stipje op deze aardbol wilt alles wel ff veranderen, hoe dom ken je zijn als die geld teveel heeft om te procederen ken die zijn geld beter aan de daklozen en de ouderen geven die in armoede leven en de daklozen onze mensen onderdak geven doet die nog iets goeds
 • Wanula Dreaming

  3 jaar geleden
  We kunnen niet doorbouwen en doorrijden totdat Nederland kapot is. Jammer dat Rutte niet genoeg mans is om dataoor te staan. Dan maar zo. Ben trots dat op deze Nijmegenaar. Hij heeft karakter en lef hetgeen ik van het hele kabinet niet kan zeggen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen