Julian van Stee.
Volledig scherm
PREMIUM
Julian van Stee. © Paul Rapp

Door soort reuma verandert Julian (26) van fitboy in schaakfreak: nu wil hij Nijmegen aan ’t schaken krijgen

NIJMEGEN - Goede kop, sterk lichaam, toffe baan en fijne familie: Julian van Stee (26) had álles. Toch kreeg hij een burn-out. Het oude schaakbord van zijn overleden opa hielp hem zichzelf hervinden. Nu wil de ‘fitboy’ heel Nijmegen aan het schaken krijgen.

4 reacties

 • RemcoG

  10 maanden geleden
  We zijn allemaal moe van de wereld ervaren zoals die is. Het is gezond voor mensen om wat meer te idealiseren en te dromen.
 • A Cornelissen

  10 maanden geleden
  Wat is er mis met schaken in de buitenlucht beste Sandra?
 • Sandra

  10 maanden geleden
  Obsessie over wat dan ook, fit zijn, uiterlijk, gezondheid of nu schaken, is in alle gevallen ongezond. Als je ontzettend positief bent over iets, dan zit je het te idealiseren en dan zie je de realiteit niet meer... Als je ontzettend negatief bent over iets, dan zit je het te kleineren en zie je de realiteit alsnog weer niet... Ik zou eerder gewoon proberen te nuanceren en de wereld te ervaren zoals die is, in plaats van illusies te creëeren en extreme gedachten te hebben (over wat dan ook). Maargoed, is gewoon een menig.
 • AMC

  10 maanden geleden
  Wat een geweldig idee, in verschillende landen zie je mensen schaken en dammen in de buitenlucht, mooi als dat hier ook zou kunnen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.