Door Waalstrandgasten 'verziekte' agressieve paarden moeten naar de slacht

NIJMEGEN - Twee paarden die de afgelopen week herhaaldelijk strandbezoekers van het Waalstrand bij Nijmegen lastigvielen moeten naar de slacht. In een week tijd zijn bij de eigenaar, FREE Nature, minstens vier meldingen binnengekomen van incidenten. Zo werd er iemand door een paard in zijn schouder gebeten.

Een bijzonder tafereel, zondag op het strand aan de Waal bij Nijmegen. Een brutale merrie loopt van badlaken naar badlaken, duidelijk op zoek naar eten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Run op winterse producten in de bouwmarkten: van strooizout tot sneeuwschuivers
    PREMIUM
    video

    Run op winterse producten in de bouwmark­ten: van strooizout tot sneeuw­schui­vers

    NIJMEGEN - In bouwmarkten is het deze dinsdag een komen en gaan van klanten. Van ruitontdooiers en sneeuwschuivers en van strooizout tot ruitenwisservloeistof; op veel winterse producten is door het winterweer een run ontstaan. ,,Mensen beseffen pas laat dat ze dat soort spullen nodig hebben. Dan kan het zijn dat het zo gebeurd is met de voorraden’’, zegt Theo van der Velden, die de spullen al veertig jaar verkoopt bij de Gamma in Nijmegen-West.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.