Drie aanhoudingen, één gewonde bij steekpartij Nijmegen

NIJMEGEN - Bij een steekpartij aan het Quackplein in Nijmegen zijn maandagmiddag drie mensen aangehouden. Eén van die drie personen raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis. 

20 reacties

 • Frits

  3 jaar geleden
  En dat van mij? Was het een man???
 • Frits

  3 jaar geleden
  U heeft blijkbaar ook de jaren '80 niet meegemaakt. De tijd dat er alleen met vuisten werd gevochten ligt al minstens 100 jaar achter ons...
 • Frits

  3 jaar geleden
  Heeft u ook een bron van die artikelen? Ik merk namelijk helemaal niets van die toenemende onveiligheid over criminaliteit en ik ben erg benieuwd waar die "wetenschappelijke artikelen" dan gepubliceerd zijn waar u naar verwijst. Volgens mij is de enige instantie die dit bijhoudt het CBS, een onafhankelijk wetenschappelijk instituut. Overigens ook interessant: zij hebben ook onderzoek gedaan naar de aangiftebereidheid. Die was heel licht afgenomen, maar als je daarvoor corrigeert dan zie je nog steeds dalende criminaliteitscijfers. 
 • Frits

  3 jaar geleden
  Dat Nijmegen-Oost bedoel ik inderdaad. En daarom slaat het beeld dat wkp schetst ook nergens op, dat Nijmegen-Oost een elitaire rijke buurt zou zijn. Die nieuwjaarsrellen zijn overigens de afgelopen jaren een stuk minder geworden. Vroeger stond op 31 december de brandweer al om de hoek van het badhuis geparkeerd, omdat daar altijd flinke fik en rellen ontstonden rond nieuwjaar. Dat is nu een stuk minder. Oost stond vroeger bekend als een slechte wijk, nu is het één van de meer populairdere wijken, en dat is echt niet omdat het achteruit gaat. Daar doet een overval niets aan af.
 • Pipo

  3 jaar geleden
  Frankie, ik ben ooggetuige en inderdaad je gevoel is juist.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Nijmegen e.o.