Volledig scherm
De schade na de autobranden aan de weezenhof 82e straat. © Ivan Bart

Drie auto's door brand verwoest in Weezenhof, politie doet onderzoek

NIJMEGEN - Drie auto's zijn in de nacht van dinsdag op woensdag uitgebrand op een parkeerplek aan de Weezenhof 82e straat. De brandweer werd rond 03.30 uur opgeroepen en kon niet voorkomen dat alle drie de voertuigen volledig uitbrandden.

 Er is een vermoeden dat het vuur is aangestoken. Forensische Opsporing van politie doet onderzoek.

Volgens een politiewoordvoerder is de brand naar alle waarschijnlijkheid in een van de auto's ontstaan. De andere twee ernaast geparkeerde voertuigen zijn daardoor ook getroffen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ingetogen ‘herinneringsmoment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad
    PREMIUM
    VIDEO

    Ingetogen ‘herinne­rings­mo­ment vol hoop’ in Nijmeegse binnenstad

    NIJMEGEN - Met muziek, zang, gedichten, verhalen en hardlopers met fakkels is donderdagavond onder grote belangstelling in de Nijmeegse binnenstad stilgestaan bij de slachtoffers van het bombardement op 22 februari 1944, 75 jaar geleden. Het ‘herinneringsmoment vol hoop’ duurde een kwartier en had een ingetogen sfeer. Bij diverse naamplaatjes in de bestrating, die herinneren aan de bijna 800 slachtoffers en die de grens markeren van het verwoeste gebied, verzamelden zich groepjes mensen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.