Volledig scherm
Een van de beschadigde auto's. © Davy Derksen - 112Nieuwsgroep

Drie auto's klappen op elkaar op N325, twee gewonden

NIJMEGEN - Door een kettingbotsing op de Nieuwe Ubbergseweg (N325) in Nijmegen zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Drie auto's botsten daar op elkaar. 

De gewonden zijn met de ambulance ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval ontstond in een file in de richting van de Waalbrug. 

De achterste auto remde daarvoor te laat, waardoor die op de voorganger klapte. Die botste vervolgens op de voorste auto. Een van de wagens liep dusdanig veel schade op, dat een bergingsbedrijf het voertuig heeft afgesleept. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool
    PREMIUM
    De politierechter

    Een flinke tik op de vingers voor vuurwerk, en dan is John niet meer zo cool

    John (23) is een uit de kluiten gewassen jongen die energiek de rechtszaal binnenkomt, alsof hij even een futiel dingetje moet regelen. Maar in de aanklacht gaat het om een misdrijf waarop hoge straffen staan: eind 2017 is hij betrapt op het bezit van illegaal vuurwerk: 98 knallers, met schilderachtige namen als Super Cobra 6, Titanium Salute en niet te vergeten de befaamde Gorilla Bomb - niet te verwarren met de gelijknamige marihuanasoort die ook explosief schijnt te zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.