Kinderen vanaf 2 jaar worden getest in de gemeente Lansingerland na de uitbraak van de 'Britse variant' rond een basisschool in Bergschenhoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen vanaf 2 jaar worden getest in de gemeente Lansingerland na de uitbraak van de 'Britse variant' rond een basisschool in Bergschenhoek. © ROBIN UTRECHT

Drie gevallen Britse coronavariant in onze regio, nog onderzoek bij verpleeghuizen: ‘Coronavirus is zeer succesvol evolutionair beestje’

NIJMEGEN - De zeer besmettelijke Brits variant van het coronavirus waar danig voor gevreesd wordt, duikt nog slechts spaarzaam op in de regio. Totnutoe zijn er niet meer dan drie gevallen bekend. 

4 reacties

 • Evil Admin

  4 maanden geleden
  Een maat van mij is onlangs op vakantie geweest in Turkije, kon zo doorlopen op Schiphol, werd niks gevraagd. Zie daar waarom deze variant in Nederland kon komen. Wel alles dichtgooien en het MKB naar de knoppen helpen maar Schiphol mag open blijven, want die heeft een goede lobby, en in dit land regeert de lobby. En zoals altijd mogen wij ervoor opdragen. Met dank aan Pinokkio in het Catshuis. Waar weer vast velen op zullen gaan stemmen. Want ezels stoten zich geen 2x, maar Nederlanders wel.
 • Mies Gooyer

  4 maanden geleden
  "Onze regio" wat is onze regio? Heel Gelderland? Of hoort Overijssel er tegenwoordig ook bij, gezien het aantal berichten uit die regio. De provincie klinkt wat mij betreft wat duidelijker.
 • Folkwr

  4 maanden geleden
  Waarom gooien we schiphol niet dicht of in ieder geval dat vliegtuigen vanuit Engeland niet meer mogen en kunnen landen. Onzin om familiebezoeken te noemen. Toch geen 20 vliegtuigen per dag. Kom nou zeg. We roepen het over ons af. Stop met die Engelse hebben ze ook met Europa gedaan.
 • trees massop

  4 maanden geleden
  Zou het dan niet beter zijn niet meer laten reizen naar Engeland zelfs de vrachtwagens chauffeurs kunnen dit meebrengen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

 2. Autobelasting op de schop? Betalen per gram co2
  Play

  Autobelas­ting op de schop? Betalen per gram co2

Nijmegen e.o.