Van linksboven met de klok mee: Jette van Loozenoord, Joke Janssen en Henri Dekker.
Volledig scherm
PREMIUM
Van linksboven met de klok mee: Jette van Loozenoord, Joke Janssen en Henri Dekker. © Paul Rapp, Ed van Alem, Herman Stöver

Dubbele gevoelens bij de persconferentie: ‘Champagne als we echt weer open mogen, maar ik houd m’n hart vast’

Gemengde gevoelens, bij het ‘verhaal van hoop’ dat premier Rutte en minister De Jonge vanavond uitspraken. Blijdschap om wat er - mogelijk - straks weer mag, teleurstelling om bijvoorbeeld de verlenging van de avondklok. Maar vooral: onzekerheid.

2 reacties

 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Waarom nog allerlei nieuwe maatregelen bedenken binnen het kabinet zoals test bewijzen, quarantaine plicht bij autoreizen en dergelijke als de verwachting is dat medio juli ALLE maatregelen opgeheven kunnen worden? En als de verwachting is waarom dat niet zou kunnen, dan graag met bewezen feiten komen en niet wat prietpraat en gatenkaas modelletjes.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Mooie verkiezingspraat en onder druk van het MKB dat het komische duo Mark & Hugo iets zeggen over minder maatregelen. Als het échte bestuurders zijn dan zeggen ze: Nadat iedereen die het wil de 1e prik heeft gehad, zeer waarschijnlijk medio juli, stoppen we met ALLE maatregelen en wordt de TWM ingetrokken. We doen er alles aan dit per 1 juli te bereiken. Maar nee, weer een l*l-verhaaltje om de mensen zoet te houden! (En ze trappen er nog massaal in ook).

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

 2. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

Nijmegen e.o.