Impressie van het zonnepark dat komend jaar wordt gerealiseerd op het terrein dat ligt opgesloten tussen de A73 en en de Bijsterhuizenstraat in Nijmegen West.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het zonnepark dat komend jaar wordt gerealiseerd op het terrein dat ligt opgesloten tussen de A73 en en de Bijsterhuizenstraat in Nijmegen West. © Buro Waalbrug / Engie

Dubbele opbrengst: gewassen onder mega-zonnepark bij A73

NIJMEGEN - Een zonnepark dat een fors deel van de stroom voor een kleine stad kan leveren, terwijl op dezelfde plek gewassen worden geteeld. Energiereus Engie en partner Green Meteor beginnen komend voorjaar aan de rand van Nijmegen met de aanleg van dit bijzondere zonnepark, van liefst 50 hectare.

  1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
    PREMIUM

    Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

    GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.