Volledig scherm
Stock broodje Hamburger © ANP

Duitse hamburgerketen annex lunchroom opent in Nijmegen

NIJMEGEN - De Duitse hamburgerketen en lunchroom BurgerMe heeft een vestiging geopend in de binnenstad van Nijmegen. Het restaurant opent per direct de deuren in het voormalige pand van Bistro Allerlei aan de Regulierenstraat.  

Het is het elfde restaurant van de keten in Nederland en het eerste filiaal in Gelderland. Het merendeel van de restaurants is op dit moment nog gevestigd in de Randstad. BurgerMe ontstond in de Duitse plaats Hamburg, waar twee ondernemers in 2010 een - naar eigen zeggen - vers alternatief wilden bieden voor de grote fastfoodketens als McDonalds en Burger King. 

Overdag fungeert het restaurant daarnaast als lunchroom, met een volledig eigen kaart. In eigen land is het concept een groot succes: inmiddels zijn in Duitsland bijna 100 vestigingen van BurgerMe te vinden, waarvan ongeveer de helft pas dit jaar opende.

BurgerMe is met ingang van deze week zeven dagen per week in Nijmegen open en bezorgt ook thuis. Een burgermenu begint bij 6,50 euro, zo is te lezen op de website.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.