Vleesvarkenshouderij in Zuidoost-Brabant.
Volledig scherm
Vleesvarkenshouderij in Zuidoost-Brabant. © Hollandse Hoogte / Tom van Limpt

Duizend varkensboeren gaan snel stoppen met hun bedrijf

NIJMEGEN - Duizend varkenshouders in Nederland stoppen de komende twee, drie jaar met hun bedrijf. Onder hen een flink aantal varkensboeren uit Noordoost-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. 

77 reacties

 • Johan van Zanten

  2 jaar geleden
  En maar klagen over stankoverlast en het is slecht voor het milieu. Maar over een paar weken stappen ze wel weer in dat vliegtuig om op vakantie tegaan.verbeter de wereld en begin bij jezelf
 • Liemers

  2 jaar geleden
  Mercosur verdrag wel eens van gehoord?Dit moet nog getekend worden.Europese strenge wetgeving willen ze ook  al afdwingen naar de wereld toe.!Multinationals bepalen de voedselveiligheid!Bovendien wie doen het vuile werk in de varkenshouderijen en slachterijen in NL.Agr.afnemers en toeleveranciers zijn ook in buitenlandse handen dus.Gelukkig gaan er koelwagens met goedkoop vlees naar het buitenland zodat de PRIJS laag blijft en je ieder gezinsbedrijf je de nek om draait,zijn ook al te groot hoor!De kop van het artikel kan beter zijn,willen we van de varkens en handel af!Wie betaald de rekening!
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  1000 % eens met Frits. Vandaag las ik over een vegaburger, welke door een grote keten werd verkocht, zonder dat gezegd was, dat deze voornamelijk bestond uit bonen. Van alle eters was er slechts EEN, die merkte dat het geen vlees was. 
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Wie is er schuldig aan de doden, aan invaliden en de 10.000en besmetten door zoönosen! En de 100.000en die in de stank en vieze lucht verkeren. Toch niet de activisten dacht ik zo!
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Bij de activistische vergadering zijn soms enkele ECHTE boeren, die een bloedhekel aan vee-baronnen hebben..

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Nijmegen e.o.