Volledig scherm
© Politie stock

Duo opgepakt vanwege lopen over spoor en klimmen tussen treinen

NIJMEGEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden, die zich baldadig gedroegen op het Centraal Station van Nijmegen. De twee klommen onder meer over een poortje en liepen over het spoor. 

Ook klommen ze tussen de treinen door en beledigden ze servicemedewerkers van de NS. Nadat de twee vertrokken, heeft de politie samen met de veiligheidsdienst van de NS de achtervolging ingezet op het duo. Vervolgens zijn de verdachten buiten het station aangehouden. 

Eerder op de avond werd al een persoon die languit op de rails lag van het spoor gehaald. Volgens de Veilgheid- en Servicedienst van de NS was deze persoon in dronken toestand op het spoor gevallen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Radboud Universiteit stuurt phishing-mail naar studenten en medewerkers: Trappen ze erin?

    Radboud Universi­teit stuurt phis­hing-mail naar studenten en medewer­kers: Trappen ze erin?

    NIJMEGEN - Alle studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit kregen onlangs een mailtje: ‘Uw mailbox is bijna vol. Om te voorkomen dat uw mailbox niet meer bereikbaar is voor uzelf en voor anderen die u willen mailen, adviseren we u dringend extra ruimte aan te vragen.’ De e-mail riep op dit zo snel mogelijk te doen door op een link te klikken en hun gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.