Een avondklok zou betekenen dat de straten 's avonds nóg leger worden dan ze nu al zijn, zo ook in Huissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een avondklok zou betekenen dat de straten 's avonds nóg leger worden dan ze nu al zijn, zo ook in Huissen. © Raphael Drent

Een avondklok maakt de straten in Tiel, Huissen en Nijmegen nóg leger

TIEL / NIJMEGEN - Het inmiddels demissionaire kabinet heeft de avondklok nog altijd hoog op het lijstje met gewenste maatregelen staan. De nu al rustige straten in Tiel, Huissen en Nijmegen worden daarmee nóg leger.

12 reacties

 • Willem Dijkman

  1 maand geleden
  Een lockdown voor een zogenaamd virus waarvoor je getest moet worden om te weten of je het hebt. En verder is het gewoon de griep of dachten jullie nou echt dat de griep ineens verdwenen is?
 • Selma Dronkers

  1 maand geleden
  De groep die de schuld van de verspreiding krijgt, de feestende jonge mensen, die houd je toch niet tegen. En de rest van belastingbetalend Nederland wordt op non-actief gezet. Mogen we alsjeblieft ons geld verdienen? Anders is het de hoogste tijd voor het basisinkomen!!
 • Cobus iliadis

  1 maand geleden
  Kan je alleen in de avond Corona krijgen?
 • Grooten

  1 maand geleden
  Helaas zijn er toch weer complotdenkers die het hebben over een dictatuur. Complete onzin. Een ruime meerderheid van het parlement steunt dit beleid grotendeels, behalve FVD die het allemaal overdreven vind nadat ze begin februari 2020 smeekte om een lockdown. We zullen tot de zomer rekening moeten houden met ernstige beperkingen (lockdown). Alleen een vaccin is de uitweg naar een lockdown vrije samenleving.
 • E.

  1 maand geleden
  Heerlijk, toch een voordeel door Corona.
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'
  Play

  Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Kabinet móet wel gaan meebewegen'

 2. Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, honden gestolen
  Play

  Lady Gaga's hondenuit­la­ter neergescho­ten, honden gestolen

Nijmegen e.o.