Een contract bij NEC, en dat zonder benen

VIDEONIJMEGEN - Op de plek waar NEC-grootheden als Jan Peters, Jasper Cillessen en Lasse Schöne ooit hun contract bij de Nijmeegse voetbalclub tekenden, zit op maandagochtend in het Goffertstadion de 67-jarige Paul van Geelen.

Hij zet net als acht anderen zijn handtekening onder een symbolisch contract als speler van het gloednieuwe Parateam van NEC: zo komt hij na een dubbele beenamputatie weer echt in beweging.

Het NEC Parateam is er voor mensen met een amputatie of een andere beperking en is opgestart in nauwe samenwerking met de Sint Maartenskliniek, specialisten van stichting Koprol en de gemeente. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elf Nijmeegse voetbalclubs in twee jaar tijd rookvrij
    PREMIUM

    Elf Nijmeegse voetbal­clubs in twee jaar tijd rookvrij

    NIJMEGEN - Elf Nijmeegse voetbalclubs worden rookvrij. Dat gaat in twee etappes. Dit seizoen mag er al niet meer gerookt worden op zaterdag, als de jeugdelftallen spelen. In het seizoen 2020/2021 maken de elf clubs, waaronder Hatert, Orion, DVOL en Union, hun sportaccommodatie helemaal rookvrij. De betrokken verenigingen houden zaterdag een actie om spelers, ouders en clubvrijwilligers erop te wijzen dat ze de sigaret in de ban doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.