Volledig scherm
PREMIUM
© DG

Een fietshellinkje in Nijmegen van 2,4 miljoen, moet dat nou?

NIJMEGEN - Fietsbrug De Snelbinder moet een nieuwe op- en afrit bij de Hezelpoort krijgen, vindt de gemeente. Een ‘hellingbaan’. Kosten: 2,4 miljoen euro! Is dat nou nodig? 

Via De Snelbinder, de prachtige fietsbrug die in 2004 tegen de spoorbrug aan gehangen is, zoef je zó van Nijmegen-Noord naar de bestaande stad. En andersom natuurlijk. Toch is de verbinding volgens het stadsbestuur ‘niet ideaal’. Er moet hoognodig een nieuwe op- en afrit bij komen, in het centrum, ter hoogte van de Hezelpoort.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot
    PREMIUM

    Burgemees­ter Bruls doet illegaal gok-café in Lindenholt per direct op slot

    NIJMEGEN - De eigenaar van pizzeria-shoarma Da Christian in het Nijmeegse stadsdeel Lindenholt moet per direct stoppen met een illegaal gok-café in een aangrenzend pand. Dat heeft burgemeester Bruls besloten. Hij past bestuursdwang toe en eist dat de eigenaar acuut alle ingangen naar dat pand voor publiek afsluit. Als hij dat niet zelf doet, dan laat de gemeente dat doen; alle kosten worden dan op de eigenaar verhaald.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.