Volledig scherm
Een paar noten muziek, en Frans Bauer heeft het Goffertpark in zijn zak. © DG

Eén Frans Bauer, tienduizend blije mensen in het Goffertpark

NIJMEGEN - Een paar tonen maar had festivalafsluiter Frans Bauer zondagavond nodig om meer dan tienduizend fans in het Nijmeegse Goffertpark vol aan het feesten te krijgen. Je set openen met Heb heb je even voor mij: dan kun je al niet meer verliezen.

Het publiek van het festijn Puur Hollands was natuurlijk ook al lekker warmgedraaid met artiesten als Tino Martin, Django Wagner en John West: het ene na het andere succesnummer van het Hollandse lied beklom zondagmiddag en -avond het enorme podium op de weide. En dan was er ook nog de feesttent, waar kleinere goden als Ronnie Ruysdael en de Alpenzusjes optraden.

Puur Hollands vindt elk jaar een dag na We Love The 90's plaats. Het is dan wel een stuk kleiner, maar minstens zo gezellig als dat massale dansfeest.

Volledig scherm
Een gelukkige fan geniet op het podium met Frans Bauer. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Koning van de Brabantse onderwereld‘ opgepakt, grote actie bij woonwagenkamp

    ‘Koning van de Brabantse onderwe­reld‘ opgepakt, grote actie bij woonwagen­kamp

    OSS - De Osse crimineel Martien R. (48) en zijn zoon Anton (26) zijn woensdag opgepakt bij een politieactie in Oss. Dat bevestigt zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers. In totaal zijn er drie mensen aangehouden. Zij worden verdacht van drugshandel op grote schaal, ernstig geweld, intimidatie, het lidmaatschap van een criminele organisatie en het bezit van vuurwapens. Waaronder een schietpartij op de A73 bij Nijmegen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.