Het Nijmeegse Kronenburgerpark was een van de hotspots qua coronabekeuringen het afgelopen jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Nijmeegse Kronenburgerpark was een van de hotspots qua coronabekeuringen het afgelopen jaar. © Paul Rapp

Eén jaar maatregelen: duizenden coronaboetes in regio

NIJMEGEN - We leven precies een jaar in een door coronaregels beperkte wereld. Onschuldige zaken zijn plots strafbaar. Gevolg: talloze bekeuringen. Met meer dan tweeduizend bonnen is Nijmegen regionaal kampioen coronaboetes.

12 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  De site van bpoc bekijkend, heeft het wel een heel erg hoog Lange Frans gehalte.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Een kenmerk van trollen is dat ze een mening verkondigen met veel bijvoeglijke naamwoorden zonder argumenten, laat staan feitelijke onderbouwing. Vaak worden deze trollen betaald om dit te doen.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Dit is hier ook mijn laatste keer, bpoc is niet officieel en de regering kan dit ter kennisgeving aannemen. Ze willen dus met een fantasiestok slaan alleen maar om zich belangrijk te voelen, ik vermoed omdat ze zich gepasseerd "voelen" door het OMT en de regering.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Mattie, dit is de laatste keer dat ik nog op je reageer. Dinsdag zit bpoc 2020 aan tafel bij het ministerie (op uitnodiging), bpoc heeft helemaal geen intentie om naar de (gewone) rechter te gaan. En bpoc is een voorloper zoals ik al aangaf van meer Internationale initiatieven van zeer gerenommeerde mensen.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Nou heren, ik heb me er in verdiept, hier is niks officieels aan. Zij "geloven" net als jullie dat het onrechtmatig is, ze hebben geen schijn van kans bij de rechter.
 1. File door omvergeblazen vrachtwagen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind
  PREMIUM
  update | video
  5

  File door omvergebla­zen vrachtwa­gen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind

  ERLECOM/NIJMEGEN/MALDEN/VEENENDAAL - De harde wind heeft dinsdag voor veel schade gezorgd in de regio. Even voor 16.00 uur waaide een vrachtwagen om op de A50, daardoor ontstond een lange file. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van anderhalf uur. Ook waaide er een grote tent bij de McDonald's in Oosterhout, bij Nijmegen, om. Ook heeft de storm gevolgen voor mensen die een coronatest zouden doen. Het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen, de grootste testlocatie van de regio, is gesloten. Ook de vaccinatielocatie van de GGD in Malden is dicht, net als de coronateststraat in Veenendaal.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.