Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen/Nederland: Bakkerij Vlaailand failliet.Dgfotofoto: Bert Beelen © Bert Beelen

Een miljoen vlaaien per jaar verkopen, maar toch kopje onder

NIJMEGEN - Kruimelvlaaien van 5 euro tot luxe aardbeienvlaaien van 16 euro: meer dan een miljoen vlaaien per jaar bakten ze bij bakkerij Vlaailand in Nijmegen. Een duizelingwekkend aantal. Toch gingen ze failliet.

Mooie klanten als Bakker Bart, vlaaienwinkel Supervlaai en supermarkten als Aldi en Nettorama. ,,We waren steeds aan het groeien, we werkten hier met ziel en zaligheid, maar we kregen het desondanks niet voor elkaar”, zegt directeur René Terneusen (58). ,,Ontzettend jammer.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.