Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Emile van der Staak, chef-kok van De Nieuwe Winkel. © Paul Rapp

Een tweede Michelinster voor Nijmeegs veganistisch restaurant, hoe bijzonder is dat? ‘Wordt nu internationaal bekend’

NIJMEGEN - Restaurant de Nieuwe Winkel in Nijmegen heeft maandagmiddag zijn tweede Michelinster bemachtigd. Hoe bijzonder is dat en wanneer kan je komen proeven? Ellen Willems, culinair recensent bij De Gelderlander, legt uit.

24 reacties

 • Christa Vogel

  1 jaar geleden
  Wij zijn al 6 jaar grote fans van De Nieuwe Winkel (en voedselbos Ketelbroek) en zeggen: van harte gefeliciteerd met jullie succes! Emile is een kunstenaar met planten. En ook nog eens een fijn mens, met idealen. Wij sparen met plezier voor ons jaarlijkse onvergetelijke diner bij De Nieuwe Winkel. Voor een bedrag dat veel mensen zonder erbij na te denken aan een vliegreis besteden of aan de onderhoudsbeurt van hun auto. Ieder zijn ding 😉
 • Koos Dobbelsteen

  1 jaar geleden
  De naam zegt het al De Nieuwe Winkel , dus gewoon een woke wappie plantenwinkel. Het is geen restaurant want in een restaurant verkoopt men groente en vlees. De koers van de toekomst van deze woke wappie plantenwinkel is de ondergang. Stop woke fake wappie voedsel, eet groente en vlees.
 • M van Raaij

  1 jaar geleden
  Mensen die kritiek hebben op dit restaurant..... ga eerst eens proeven en dan pas oordelen. Of zijn het hier allemaal boeren? "Wat de boer niet kent vreet ie niet". Oja, ik lust ook heel graag een goede biefstuk. :-)
 • S Schiltmans

  1 jaar geleden
  Ach, ik had het wel een keer uit willen proberen, maar waarschijnlijk schieten de prijzen met 2 Michelin sterren nu regelrecht de hemel in. Om over het aantal reserveringen maar te schrijven. Maar knap gedaan, hoor, gefeliciteerd!
 • rebecca langendoen

  1 jaar geleden
  Je betaald de hoofdprijs om mee te doen met het zogenaamde alternatieve gedoe eigen keuze geef mij maar een lekkere biefstuk bij Loetje