Bottendaal Buiten, zo heette het initiatief van horecaondernemers in de wijk voor een groot gezamenlijk terras in het Thiemepark, afgelopen zomer. Het succes van Bottendaal Buiten smaakt naar meer: nu is er twee maanden lang Dinner Walk in de wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bottendaal Buiten, zo heette het initiatief van horecaondernemers in de wijk voor een groot gezamenlijk terras in het Thiemepark, afgelopen zomer. Het succes van Bottendaal Buiten smaakt naar meer: nu is er twee maanden lang Dinner Walk in de wijk. © Paul Rapp

Een vijfgangendiner-to-go, slenterend langs vijf horecazaken in Bottendaal

NIJMEGEN - Een vijfgangendiner waarvan je telkens één gerecht afhaalt bij een van de vijf horecazaken in de Nijmeegse wijk Bottendaal en dat slenterend door straat of park op eet. Dat is het idee van Dinner Walk, een initiatief van de vijf zaken in de populaire wijk.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Fans bewijzen Maradona laatste eer
  Play

  Fans bewijzen Maradona laatste eer

 2. Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveiligingscamera
  Play

  Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveili­gings­ca­me­ra

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.