De nieuwe Geldmaat bij de Coop aan de Van 't Santstraat in Nijmegen.
Volledig scherm
De nieuwe Geldmaat bij de Coop aan de Van 't Santstraat in Nijmegen. © DG

Eerste nieuwe Geldmaat in Nijmegen is een feit

NIJMEGEN - De ombouw in Nijmeegse geldautomaten van ABN Amro, ING en Rabobank in nieuwe automaten van Geldmaat is begonnen. Bij de Coop-supermarkt aan de Van 't Santstraat is onlangs de eerste gele geldautomaat geplaatst. Voor eind september gebeurt dat ook nog bij de Albert Heijn-vestigingen aan de Daalseweg en de Molenweg.

31 reacties

 • DeRijdendeZwetser

  3 jaar geleden
  Even naar Duitsland rijden. Kan je meteen tanken, drank kopen, naar de DM om veel goedkopere drogist spullen te halen om daarna bij Derks een heel lekker broodje te kopen voor stukken minder.
 • DeRijdendeZwetser

  3 jaar geleden
  Ik wil niet heel vervelend zijn, maar jouw beklag is toch ook klagen? Laat iedereen lekker klagen. Het lijkt wel of je tegenwoordig alleen nog maar wat mag als een ander er zijn goedkeuring ervoor heeft gegeven. Even terug naar de pinautomaat. Ik ben er wel content mee. Nu hoef ik niet meer te zoeken naar een eigen bankpin om max te kunnen pinnen.
 • Plienie

  3 jaar geleden
  Wie neemt er nog €250,- op?
 • Frits

  3 jaar geleden
  Ik pin eigenlijk alleen nog maar contant geld in het buitenland.In Nederland is het nergens meer nodig, dus ik heb nooit meer contant geld op zak.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Als u zich eventjes in de materie had verdiept, dan had u geweten dat eurobiljetten niet van papier maar van katoen worden gemaakt, en dat de DNB zich als doel heeft gesteld om uiterlijk in 2019 alleen nog maar duurzaam katoen te gebruiken.Dus dat zal de reden niet zijn.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen