WUMN
Volledig scherm
PREMIUM
© WUMN

Einde tijdperk: de tippelzone gaat ter ziele, alleen Arnhem blijft nog overeind

ARNHEM - Arnhem is binnen afzienbare tijd waarschijnlijk nog de enige plek in Nederland waar een tippelzone is. Hét argument om de zones te sluiten is dat straatprostitutie op zijn retour is: het sekswerk wordt meer en meer vanuit huis gedaan, of in hotels.

12 reacties

 • Mouna

  2 jaar geleden
  ben je dizlektiz ?
 • Billie84

  2 jaar geleden
  De Dames verdienen met hun huidige werk meer dan alleen de 30k waar jij het over hebt. Is dus niet per definitie aantrekkelijker, niet meegenomen dat de Dames in kwestie niet zo snel elders aan de slag kunnen en de gemeente ze ook tot niets kan dwingen.
 • Billie84

  2 jaar geleden
  Dat kan, alleen moeten daar de faciliteiten voor aanwezig zijn, faciliteiten die gemeenten steeds meer beperken en dus krijg je het waterbedeffect waarbij het zowel in de criminaliteit wordt gedrukt als naar andere wijken zal uitwaaien waardoor ook gezinnen ermee geconfronteerd kunnen worden. 
 • Billie84

  2 jaar geleden
  Hoe kom je erbij dat daar studenten in zitten? De oude Rossebuurt in het Spijker zijn of (koop)appartementen of grondgebonden woningen (allemaal in het midden en hoge segment). Studenten kunnen de prijzen daarvan niet betalen.
 • theet

  2 jaar geleden
  Hep je er van als Spyker gesloten is .gat nooit weg moeten gaan nu zit en er studenten 
 1. Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer

  Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten

  Er werd aangebeld. Voor de deur stond een kleine meneer met een in plastic verpakt post-it geeltje in zijn hand. Hij heette Max, zo bleek later, dus laten we hem maar meteen zo noemen. Max legde uit; hij had een auto in de straat gezien, een oldtimer, en of die van mij was. Toen ik had verteld dat het oranje vehikel aan mijn zoon toebehoorde en dat deze er niet was, bleek Max allerminst uit het veld geslagen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.