Archieffoto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto ter illustratie © Gerard Verschooten

Eindelijk weer stappen en dan met het hele dispuut positief testen: ‘Het moest een keer fout gaan’

NIJMEGEN - Eindelijk kon ze weer stappen. De 22-jarige Sophie* uit Nijmegen nam het er woensdagavond van met haar dispuut, maar dat moet ze nu bezuren. Na wat keelpijn en spierpijn testte ze positief op corona, net als een aantal dispuutsgenoten. Gevolg: het hele dispuut in quarantaine en vakantieplannen in gevaar.

15 reacties

 • A I Anders

  3 maanden geleden
  Geweldig nieuws. Ze boeten voor hun eigen onbezonnen gedrag. @Jong, Ze leren het nooit! @J. Zomers, Ja inderdaad. Appels jatten bij de buren, belletje trekken enz. maar we deden en mochten niet spelen met onze gezondheid. En zoals Geert Kolks schrijft, Toen mocht je helemaal niks. zelfs niet eerste jaren na de oorlog.
 • petra damme

  3 maanden geleden
  nou het is niet alleen in nijmegen in zevenaar vele besmet bij het uitgaan afgelopen weekend hou jullie aan de regels ga een vaccinatie halen wacht daarna 2 weken en dan mag je stappen tot 0.00 uur
 • Jong

  3 maanden geleden
  En die gaan weer aan de kassa zitten in de supermarkt, bij de Corona-test straat, bij de horeca in de bediening enz. Superspreaders noemen ze dat tegenwoordig of niet. Ga door met de studenten opleiding jullie leren het wel ???
 • Geert kolks

  3 maanden geleden
  @ J.Zomers Dan heb de de 2e wereldoorlog niet meegemaakt. Toen mocht je helemaal niks.
 • Pim Pandoer

  3 maanden geleden
  Feesten als wilde beesten....hoe dom kan je zijn...de schuld ligt toch echt bij de jongeren en straks bij de vakantiegangers...en zelfs Rutte sorry laten zeggen...en diverse rechtzaken aanspannen...zoek de schuld bij je zelf en ga dan niet zitten piepen als het mis gaat....
 1. Heftrucks Hyster is een uniek visitekaartje van Nijmegen
  PREMIUM
  Column ’t Plein

  Heftrucks Hyster is een uniek visite­kaart­je van Nijmegen

  Ik ben al jaren gek van heftruckbedrijf Hyster-Yale op het industrieterrein Oostkanaalhavens. Ooit heb ik er mogen rondneuzen. De geweldige drive naar vernieuwing van heftrucks, het schoon en energiezuinig maken van die ‘tilreuzen’ verraste mij enorm. De innovatiekracht van Hyster, begin jaren 50 in Nijmegen beland dankzij de Marshallhulp, zorgt voor enthousiasme bij mij. Ik noemde het al eens het ‘gele pareltje’ van de stad. Rond de productiehallen struikel je over vele enorme gele heftrucks. Een imponerend beeld. Zelfs de speelgoed-heftruck die ik ooit meekreeg, maakte direct indruk op mijn kleinkinderen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.