Bus zit klem onder onderdoorgang Oversteek bij Weurtseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bus zit klem onder onderdoorgang Oversteek bij Weurtseweg. © Twitterbericht Charlotte Brand

En dat is TIEN: deze keer geen vrachtwagen maar een lijnbus klem onder berucht viaduct in Nijmegen

NIJMEGEN - Een betreurenswaardig jubileum: volgens de ‘officiële tellingen’ zat er afgelopen vrijdag voor de tiende keer in zo'n twee jaar tijd een voertuig vastgeklemd in het Weurtseweg-viaduct onder De Oversteek. Geen vrachtwagen deze keer, maar een passagiersbus van Breng.

23 reacties

 • Eelco de Boer

  1 jaar geleden
  Jorrit, blijkbaar is er toch minimaal één kneus door de opleiding heen gekomen. Dan is het toch niet zo heel dummy proof als je aangeeft.
 • Jorrit van Wamel

  1 jaar geleden
  M. Smit, wou je morgen ff meegaan naar de opleiding? Ik kan je uit ervaring vertellen dat de opleiding bij Breng uitgebreider is dan ik tot nu toe elders heb gezien.
 • Jeroen Franssen

  1 jaar geleden
  Wat een gefaal zeg. De oplossing met een kettingbalk is zonneklaar en wordt al tientallenjaren overal ter wereld toegepast, maar nee, de gemeente hier die moet eerst "onderzoeken". Als je dit moet onderzoeken dan ben je echt ongeschikt voor je functie. Net zoals je onschikt bent als je zo'n laag viaduct laat aanleggen. Of dat je tegen die brug aanrijdt ondanks de 10 borden die er staan...
 • Gerdi Meijerink

  1 jaar geleden
  Guus Leussink je hebt geen idee wat je zegt. We rijden niet met TomTom; was 't maar waar dat daar de buslijnen allemaal in staan ! En omdat de chauffeurs niet uit Nijmegen komen weten ze de weg niet ? Dat is precies andersom ! Omdat de Arnhemse en Bemmelse chauffeurs deze specifieke routes rijden, kennen de Nijmeegse deze niet.
 • M van Raaij

  1 jaar geleden
  Vooral door kortzichtigheid van de verantwoordelijke politiek is hier het viaduct te laag uitgevallen. Als het nu een oud viaduct was is dit te begrijpen. Maar bij een nieuwe?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.